30 Days of Gaming – Day 25: A game you plan on playing

Nou, dat zijn er best wat sinds ik deze challenge aangegaan ben!

Het is natuurlijk schitterend om te schrijven over al die goeie games van weleer, maar veel leuker is het nog om ze ook daadwerkelijk weer eens te spelen. Veel games liggen ook gewoon in de kast, dus dan is het een kleine moeite om er eentje aan te slingeren. De oudere games die ik heb besproken en sowieso weer eens wil gaan spelen zijn SiN, Soldier of Fortune, Tony Hawk’s Pro Skater 3, SimCity 4 en de GTA serie (ben net met III begonnen).

SiN Soldier of Fortune Tony Hawk's Pro Skater 3 SimCity 4

GTA III GTA: VC GTA: SA GTA IV

Maar er is ook genoeg nieuws te (her)ontdekken: nu ik de eerste Mass Effect net voor het eerst heb uitgespeeld wil ik gelijk doorzetten en Mass Effect 2 nog eens spelen. Ook heb ik Heavy Rain nog maar één keer doorlopen, dus ik ben erg benieuwd hoe het verhaal van de game zich ontwikkelt wanneer ik het een tweede keer ga doen.

Mass Effect 2 Heavy Rain Total War: Shogun 2 Portal 2

Nieuwe releases liggen natuurlijk ook nog op de plank. Zo heeft Jeroen me kortgeleden Total War: Shogun 2 geschonken, een game die helemaal de hemel in wordt geprezen; de vorige games konden me al aardig bekoren, dus ik wil graag zien of alle lof terecht is. Als laatste verwacht ik Portal 2 na m’n vakantie in m’n brievenbus aan te treffen.

Lang verhaal kort: ik krijg het nog druk!

Lees ook Day 25 van Daniëlle, Jeroen en Bas.

One thought on “30 Days of Gaming – Day 25: A game you plan on playing

Comments are closed.