30 Days of Gaming – Day 19: Picture of a game setting you wish you lived in

Eigenlijk ben ik best tevreden waar ik nu woon en met de wereld waarin ik leef, dus verhuizen zal ik niet snel – laat staan naar een gamesetting.

Maar als ik dan toch zou moeten kiezen, dan moet ik al gauw aan Westfall denken. Ik heb World of Warcraft al sinds tijden niet meer gespeeld, maar ik vond deze zone altijd wel prettig om in te zijn. Mooi uitzicht over de tarwevelden, een lang strand aan de westkust (ondergaande zon!), de leuke stad Stormwind ligt vlakbij in het rustieke Elwynn Forest… wat wil je nog meer? Oh en af en toe komt Bas even op de koffie, en voor Jeroen regelen we nog wel een kasteeltje in de buurt.

Westfall

Aja, let niet op die rondvliegende rotsen op de achtergrond, dat is gewoon nog een restantje van de wereldwijde catastrophe die een paar maanden geleden is uitgebroken toen vuurdraak Deathwing the Destroyer in een uitbarsting van woede uit het midden van Azeroth losbrak.

Hmmm… misschien dan toch liever ‘t wereldje van Eternal Sonata met Daniëlle samen (A)

3 thoughts on “30 Days of Gaming – Day 19: Picture of a game setting you wish you lived in

  1. Mark Post author

    @Bas ben veel bezig geweest met mijn tweede baan (naast het boeren) de laatste tijd… hoop dat mijn tarwevelden iig nog goed erbij staan!

    @Daan regel ik wel voor je xD

Comments are closed.