30 Days of Gaming – Day 13: A game you’ve played more than five times

Beetje ‘n suffe vraag dit, want er zijn ontelbaar veel games die ik wel vijf, twintig, honderd keer “gespeeld heb”.

Maar laat ik er voor het gemak even van uit gaan dat hier wordt gevraagd welke “eindige” games ik meer dan vijf keer compleet uitgespeeld heb… en dat is er volgens mij geeneen.

Er zijn wel een paar games die ik drie of misschien zelfs vier keer helemaal heb doorgespeeld. Max Payne bijvoorbeeld, die heb ik eerst een keer normaal gedaan en daarna nog een paar keer met een trainer die oneindige Bullet Time gaf. Een ander voorbeeld is Deus Ex, één van mijn favoriete games ooit. Die game kent ook veel verschillende verhaallijnen, dus dan loont het zich ook om ‘m gewoon nog eens van begin af aan te spelen en bewust andere keuzes te maken dan in een eerdere playthrough. Hetzelfde geldt in nog veel grotere mate voor het al eerder besproken Heavy Rain, al heb ik die vrij recent pas überhaupt voor de eerste keer gespeeld en moet ik nog aan een tweede keer beginnen.

Max Payne Deus Ex Heavy Rain

Maar sorry, verder dan dit kom ik niet…

Lees ook Day 13 van Daniëlle, Jeroen en Bas!

4 thoughts on “30 Days of Gaming – Day 13: A game you’ve played more than five times

  1. Ronald

    Ik vroeg me al af wanneer Deus Ex ein-de-lijk eens langs zou komen in je verhalen! :P En Max Payne is ook wel een aardige keuze ;)

  2. Bas van Dun

    Wauw, trainers! Dat waren nog eens tijden. Even een klein programmaatje op de achtergrond openen en het spel veranderde. Haha. Ik heb de game ook met oneindige bullet time doorlopen, dan was de game veel toffer ^^

Comments are closed.