30 Days of Gaming – Day 6: Most annoying character

Waarom ik het mezelf toch nog haast elke dag dat ik thuis ben aandoe… ik weet het niet.

Ondanks dat Call of Duty: Black Ops al een tijd uit is ben ik nog blijven hangen bij voorganger Call of Duty: Modern Warfare 2. Ik ken de levels, ben gewend aan de wapens, en heb een paar mooie classes voor mezelf weten samen te stellen. Maar 9 van de 10 keer raak ik onwijs gefrustreerd en sluit ik de game uiteindelijk in woede af.

Een deel van mijn ongenoegen wordt veroorzaakt door cheaters. Hoewel het niet zo erg meer is als voorheen komt het toch nog wel eens voor dat er iemand een wallhack gebruikt, meestal in combinatie met FMJ. Er zijn een paar levels waarin daar echt flink misbruik van gemaakt kan worden (de kenners weten dat Trailer Park en vooral Wasteland er berucht om zijn), en de match loopt in zo’n geval dan ook al snel op een éénzijdige slachtpartij uit.

CoD: MW2 cheaterCoD: MW2 cheater

Maar ik moet eerlijk bekennen dat er niet eens een cheater aan te pas hoeft te komen om mij op de kast te krijgen. Hoewel ik graag geloof dat ik over het algemeen toch een vrij tolerant mens ben sla ik soms compleet om tijdens een potje CoD, en schieten er dan al gauw gedachten door me heen in de trant van ‘godver-tyfus zit die campende klootviool nou nog steeds met z’n vadsige reet in die kuthoek te horken’, ‘waarom komt die fucking lucker ineens m’n beeld in zeilen precies wanneer ik even afgeleid ben, godver-kut’ of ‘hee, jee, ik vind het niet fijn hier’. Ook al is de voldoening dan des te groter wanneer ik de betreffende dame of heer bij een tweede ontmoeting met een welgemikt headshot (‘kling!’) aan haar of zijn einde help, ik raak elke keer toch nog weer een beetje meer ‘annoyed’, en vaak hoeft het slechts een paar rondes te duren voordat ik er weer helemaal schijtziek van ben en wat anders ga doen.

Dus, bij deze draag ik officieel elke tegenspeler in CoD: MW2 op als most annoying character!

image
Ja, jullie ja!

Lees ook Day 6 van Daniëlle, Jeroen en Bas!

2 thoughts on “30 Days of Gaming – Day 6: Most annoying character

  1. Bas van Dun

    Dit is precies de reden dat ik na 3 uur spelen Counterstrike helemaal beu was. Mensen die in de grond zaten, door het plafond vielen en je neer staken op 20 meter afstand. Cheaters maken games kapot..

  2. Pingback: 30dog Day 20: Favourite genre @ ma.rkus.nl | happy little pilot person

Comments are closed.