30 Days of Gaming – Day 2: Your favourite character

Sorry, het is echt té fout maar ik kan niet anders.

Natuurlijk ligt het voor de hand om Nathan, Shepard (m/v), Kane, Agent 47, Altaïr/Ezio, Duke, Vault Boy, Snake, Samus, Sam Fisher, Gordon of voor mijn part zelfs Zoey te noemen (en ik wil Manny Calavera nog even speciaal aan het rijtje toevoegen), maar de scherpe lezer zal opmerken dat er nog één heel grote naam ontbreekt.

Nathan DrakeJane ShepardKane

Agent 47EzioDuke Nukem

Vault BoySolid SnakeSamus

Sam FisherGordon FreemanZoey

Manny Calavera

En dat is natuurlijk zij:

Lara (L)

Laat ik maar gelijk eerlijk toegeven dat ik wel een beetje een crush heb gehad op d’r, specifiek toen ze in Underworld speelde. Deze game is sowieso al mooi om te zien, maar met zo’n lekkere dame erin houd ik het echt niet meer droog. Gespierd, strak, ferm, en geregeld zeiknat door de regen… en dat in schitterend detail op je beeldscherm gepresenteerd, wat wil een man nog meer?

Lees ook Day 2 van Daniëlle, Jeroen en Bas!

7 thoughts on “30 Days of Gaming – Day 2: Your favourite character

    1. markus Post author

      Ik vind het erg gedurfd van CD, maar ook erg knap! Ze is heel wat menselijker geworden, en ik denk dat dat voor een nieuwe prequel waarin het verhaal voorop komt te staan erg belangrijk is. De Underworld-Lara zou ik vragen ‘mag ik je doen’, de nieuwe Lara zou ik vragen ‘mag ik je verhaal horen’ (en daarna ‘kthx, mag ik je doen?’) :p

  1. Pingback: ma.rkus.nl happy little pilot person

  2. Pingback: 30dog Day 18: Favourite protagonist @ ma.rkus.nl | happy little pilot person

Comments are closed.