Hollen

En toen was ik ineens weer twee jaar verder.

Time flies when you’re having fun luidt het gezegde, en als ik kijk hoe snel de afgelopen jaren voorbij zijn gegaan móet ik wel concluderen dat ik echt fun heb gehad. Sinds m’n laatste post vond dat onder andere op de werkvloer plaats: m’n vers geüpdate logboek vertelt me dat ik intussen 958 vluchten met de Dash heb mogen maken, en met een gemiddelde vluchtduur van 1:04u zit ik al over de 1000 vlieguren. Plus nog 84 in de simulator, en 23 uurtjes in een Cessna.

Maar ook buiten het werk om is er veel fun geweest: denk aan een bezoek aan de GamesCom 2010, oud en nieuw vieren in een villa in Friesland en niet één maar twee vakanties in Amerika.

Voor nu laat ik de beelden nog even voor zich spreken, dat is namelijk wat makkelijker dan de duizenden woorden die ik nodig zou hebben hier neer te plempen. Maar verwacht binnenkort meer!